Dik Geurts
Dik Geurts Haarden

Naast ontwerpers van houtkachels zijn we bij Dik Geurts vooral liefhebber van het echte houtvuur. We vertellen je dan ook graag hoe ons vuur wordt opgewekt, wordt beïnvloed en gecontroleerd. We vertellen je waarom onze haarden en kachels zo eenvoudig zijn in gebruik en toch een optimale verbranding hebben.
Maar nog liever laten we je het zien. Hoe het vuur in een Dik Geurts haard of kachel tot leven komt. Dat je de volledige controle hebt over het vuur en het vlammenspel. We laten je zien hoe eenvoud, ervaring en kennis perfect samenwerken in het allermooiste houtvuur.

logo dik geurts
Waarom een Dik Geurts Haard kopen

 

Zo doordacht, zo simpel in gebruik
Iedere kachel zorgt voor een hoog rendement en een zo schoon mogelijke verbranding. Alle modellen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en certificering, ze horen bij de absolute top als het gaat om verbrandingstechniek. Hierbij hoef je geen houtstookexpert te zijn om een mooi houtvuur te maken.

Volledige Controle
De meeste toestellen zijn heel eenvoudig te bedienen. Met slechts één hendel voor het reguleren van de verbrandingslucht. Eén stand laat de primaire lucht door en zorgt voor een snelle ontbranding van het vuur. De andere stand combineert de primaire lucht met een tweede luchtstroom en zorgt zo voor een optimale verbranding.

Ontdek de Odin
Odin, de indrukwekkende oppergod uit de Noordse mythologie.
Het is nu de naam voor een prachtige circulaire houtkachel van Dik Geurts
Ontworpen vanuit eenvoud, rendement en schoonheid. Gemaakt met vakmanschap. Dat is de Odin. Op zoek naar de ultieme sfeer op uw favoriete plek. Wij adviseren graag. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende inspiratie afspraak.

Welkom

Warmte, licht en gezelligheid. Sfeerhaarden De Kempen heeft de haard die past bij uw interieur. Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie. Van houtkachel tot gashaard, van modern design tot klassieke schouw. Sfeerhaarden de Kempen biedt u de meest uitgebreide haardencollectie van Valkenswaard en omstreken.

Voor uw haard of kachel

Gratis ontwerpadvies

Ontwerpadvies in uw eigen woning!

Schrijf u nu gratis in voor een ontwerpadvies in ons Inspiratie Centrum in Best. Wij helpen u graag met het visualiseren van een haard in uw eigen woning!

logo wit

Haarden Inspiratie Centrum

Sfeerhaarden de Kempen

Waarom ons Haarden Inspiratie Centrum bezoeken?

Onze disciplines