dru haarden
Dru Haarden

De naam DRU (Diepenbrock&Reigers-Ulft) staat al eeuwenlang garant voor top kwaliteit. DRU was dan ook een van de eerste Nederlandse bedrijven die het ISO 9000 kwaliteitscertificaat behaalde. Naast kwaliteit is de afgelopen decennia veel aandacht besteed aan vormgeving, bedienings- en installatiegemak. Vanuit deze achtergrond bieden wij een uniek assortiment haarden en kachels aan.

dru haarden
Waarom een Dru Haard kopen

Het vermogen om te innoveren zit bij DRU haarden in de genen. Dru past diverse vele innovaties, veelal standaard, toe in haar gashaarden en houthaarden. Enkele innovatieve oplossingen zijn bijvoorbeeld:

Clear view glas
Om het haardvuur nog realistischer te laten lijken zijn diverse haarden nu verkrijgbaar met ontspiegeld glas. Door een speciale coating is dit glas vrijwel onzichtbaar en suggereert dat er geen glasraam aanwezig is. Hierdoor heb je een nog beter zicht op het vlammenspel.

Easy release deur systeem
Diverse DRU haarden zijn voorzien van het ‘Easy release deur systeem’, een handige klap-/draaideur die de reiniging van de haard vergemakkelijkt. De deur kan gemakkelijk worden geopend zonder schroeven te hoeven verwijderen. Deze mooie innovatie is verkrijgbaar op verschillende haarden. Een groot aantal DRU sfeervolle gashaarden is inmiddels uitgerust met deze voorziening waarbij er een onderscheid kan worden gemaakt in front en tunnelhaarden en 2/3 zijdige haarden

Power Ventilator
Als je een nieuwe stoel koopt is het logisch dat je deze op een plek zet waar jij dat graag wilt. Omdat het de mooiste plek is, het beste uitzicht biedt of gewoon omdat het een fijne en sfeervolle plek is. Met een haard was dit voor kort geenszins het geval. De mogelijkheden voor de afvoer van rookgassen waren daarvoor gewoonweg te beperkt. Je was gebonden aan meer traditionele plaatsen of aan de plaatsen met een bestaande afvoer.

Dankzij het innovatieve en revolutionaire PowerVent®-systeem van DRU kun je warmte, sfeer en comfort creëren in iedere ruimte in huis. Zelfs als er maar weinig ruimte is voor een afvoer. Je kunt horizontaal, verticaal of via allerlei bochten naar de buitenlucht, tot een afstand van wel 100 meter. Hierdoor kun je nu ook in moeilijke situaties als in tussenwoningen, appartementen, restaurants en hotels een prachtige gashaard plaatsen. En combineer je PowerVent® met een andere innovatie van DRU, Eco Wave, dan geniet je ook bij een lagere stand van de haard altijd van volle en natuurlijke vlammen.

Op zoek naar de ultieme sfeer op uw favoriete plek. Wij adviseren graag. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende inspiratie afspraak.

Welkom

Warmte, licht en gezelligheid. Sfeerhaarden De Kempen heeft de haard die past bij uw interieur. Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie. Van houtkachel tot gashaard, van modern design tot klassieke schouw. Sfeerhaarden de Kempen biedt u de meest uitgebreide haardencollectie van Valkenswaard en omstreken.

Voor uw haard of kachel

Gratis ontwerpadvies

Ontwerpadvies in uw eigen woning!

Schrijf u nu gratis in voor een ontwerpadvies in ons Inspiratie Centrum in Best. Wij helpen u graag met het visualiseren van een haard in uw eigen woning!

logo wit

Haarden Inspiratie Centrum

Sfeerhaarden de Kempen

Waarom ons Haarden Inspiratie Centrum bezoeken?

Onze disciplines