Gashaard Weert

Woont u in Weert en bent u bovendien op zoek naar een gashaard of houtkachel? Dan is een bezoek aan ons Haarden Inspiratie Centrum zeker óók de moeite waard.

gashaard weert

Sfeerhaarden de Kempen vanuit Eindhoven bezoeken?

SLECHTS 15 HAARDEN INSPIRATIE CENTRA IN NEDERLAND
In Nederland zijn slechts 15 bedrijven aangewezen als Haarden Inspiratie Centrum waar u nog meer ideeën op kunt doen. Bij u in de regio zijn wij hiervoor geselecteerd. Wanneer u op zoek bent naar een gashaard of houthaard dan staan wij voor u klaar als  inspiratie en belevingswinkel in de omgeving van Eindhoven.

Ook in Weert de voordelen van Sfeerhaarden de Kempen

De afstand van hartje Eindhoven tot ons Haarden Inspiratie Centrum in Best bedraagt 43 kilometers met de auto. Wanneer we op het punt zijn uitgekomen waarbij we een juiste inschatting van uw woning mogen maken, dan is de afstand voor ons uiteraard geen enkel probleem. Graag komen wij langs om met u de situatie in uw eigen huiselijke omgeving door te spreken.

Gratis interieur styliste

Naast het afstemmen van de ideale haard en haardpositie in uw woning biedt Sfeerhaarden de Kempen ook de mogelijkheid tot het inschakelen van een interieur styliste. Uw haardopstelling zal gegarandeerd een fantastisch geheel gaan vormen in uw leefruimte.

Gratis ontwerp advies

Heeft u een nieuwe woning of wilt u de woonkamer opnieuw inrichten, maar nog geen idee waar de inbouw gashaard of houtkachel geplaatst kan worden? Geen probleem. Samen komen tot een passende invulling.

Geïnteresseerd? Maak vrijblijvend uw afspraak

gashaard weert

Bereikbaarheid vanaf Weert tot ons Haarden Inspiratie Centrum

Eerlijk is eerlijk het blijft 43 km. Dus als u ervan verzekerd wilt zijn dat u bij een bezoek alle tijd en aandacht krijgt, dan is het plannen van een afspraak gewenst. Dit kunt u doen via ons contactformulier of u kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen met Henrie van der Steen.

Wij zijn gevestigd op de Dieze 34 in Best. Op enkele minuten afstand van de Rijksweg A2/N2 (Maastricht-Amsterdam) Waardoor zeer goed bereikbaar met de auto. Dus graag tot snel in Best.

Welkom

Warmte, licht en gezelligheid. Wij hebben de haard die past bij uw interieur. Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie. Van houtkachel tot gashaard, van modern design tot klassieke schouw. Sfeerhaarden de Kempen biedt u de meest uitgebreide haardencollectie van Weert en omstreken.

Voor uw haard of kachel

Gratis ontwerpadvies

Ontwerpadvies in uw eigen woning!

Schrijf u nu gratis in voor een ontwerpadvies in ons Inspiratie Centrum in Best. Wij helpen u graag met het visualiseren van een haard in uw eigen woning!

logo wit

Haarden Inspiratie Centrum

Sfeerhaarden de Kempen

Waarom ons Haarden Inspiratie Centrum bezoeken?

Onze disciplines