Buitenhaard gas
Gashaard hangend
Gashaard inbouw
Gashaard vrijstaand
gashaarden

Gashaarden

Bent u op zoek naar een gashaard? Met ruim 27 jaar ervaring bent u bij ons verzekerd van persoonlijk en vakkundig advies op het gebied van houtkachels en gashaarden. Samen met u vinden we dé haard waar u heerlijk bij weg kan dromen. Maak kennis met Sfeerhaarden de Kempen en ervaar wat een haard kan doen voor uw interieur.

Soorten en modellen gashaarden

Wanneer de keuze is gevallen op een gashaard of gaskachel, dan kunt u uit verschillende varianten kiezen. De gashaard hangend, gashaard inbouw, gashaard voor buiten of de gashaard vrijstaand. Naast de verschillende varianten gaskachels hebben alle kachels ook nog verschillende functies zoals straling, convectie, kanalisatie en accumulatie. Wij helpen u uiteraard graag met de juiste keuze.

gashaard
faber vrijstaand

Voordeel van een gashaard

Gas heeft het voordeel dat het vuur automatisch blijft branden. Ook vormt er zich minder rookoverlast met gas gestookte haarden. Op ieder moment kunnen gashaarden warmte en sfeer oproepen zonder concessie te doen aan stijl en duurzaamheid. Tegenwoordig wordt in alle haarden en kachels de nieuwste technieken en een bijzonder en groot vlambeeld toegepast.

Gashaarden Inspiratie Centrum

Als één van de verkozen inspiratie centra in Nederland is Sfeerhaarden de Kempen de locatie om dé ideale droomhaard te vinden. Voor welke gashaard u uiteindelijk kiest, is voor een groot deel afhankelijk van uw persoonlijke smaak. Ook dient u met een aantal technische aspecten rekening te houden. Natuurlijk geven we graag advies over welke gashaard het best bij uw woonsituatie past. De collectie gaskachels en gashaarden op onze locatie in Best zijn dankzij het grote keuze gamma in stijl, kleur en mogelijkheden, inpasbaar in ieder interieur.

wanders gashaard
Sfeerhaarden de Kempen..

..is al jarenlang toonaangevend leverancier van haarden. Bij ons bent u verzekerd van persoonlijk en vakkundig advies. Samen met u bespreken we alle mogelijke modellen uit onze showroom of ontwerpen we een zelfs een op maat afgestemde haard waar u heerlijk bij weg droomt. Maak gerust geheel vrijblijvend een afspraak met Henrie van der Steen en ervaar wat een haard kan doen voor úw interieur.

Voor uw haard of kachel

Gratis ontwerpadvies

Ontwerpadvies in uw eigen woning!

Schrijf u nu gratis in voor een ontwerpadvies in ons Inspiratie Centrum in Best. Wij helpen u graag met het visualiseren van een haard in uw eigen woning!

logo wit

Haarden Inspiratie Centrum

Sfeerhaarden de Kempen

Waarom ons Haarden Inspiratie Centrum bezoeken?

Onze disciplines