Gratis ontwerp advies voor uw haard of kachel

Uw droomhaard zien branden? Kom dan langs in ons Inspiratie Centrum.

Wilt u graag meer weten over de vele mogelijkheden en uw droomhaard live zien branden, dan bent u,  m.u.v. maandag,  de hele week van  harte welkom tijdens  in ons Inspiratie Centrum in Valkenswaard. Loop binnen en laat u inspireren! Uiteraard kunnen wij u ook geheel vrijblijvend voorzien van allerlei praktische en vooral deskundige tips met betrekking tot de aanschaf van een haard of kachel.

ontwerp haard

3D rendering van uw eigen bestaande woonomgeving.

Interieur ontwerpadvies voor uw haard of kachel

Een nieuwe haard in uw interieur plaatsen is een ingrijpende verandering. Wij begrijpen als geen ander dat u hiermee niet over één nacht ijs wilt gaan.
Heeft u een nieuwe woning of wilt u de woonkamer opnieuw inrichten, maar nog geen idee waar de inbouw gashaard of houtkachel kan worden geplaatst? Schrijft u zich dan gratis in voor een advies in ons Inspiratie Centrum in Valkenswaard. Wij helpen u graag met het visualiseren van een inbouwhaard in uw woning!

Let op om in aanmerking te komen voor het gratis interieur advies dient u zich eerst in te schrijven.

ontwerp haard

Realistisch en werkelijk! Benieuwd naar de mogelijkheden in uw situatie?

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

Op afspraak

Woensdag – Donderdag

Op afspraak

Vrijdag

Op afspraak

Zaterdag

10:00 – 16:00

Zondag

Gesloten

Contact Gegevens

De Dieze 34, 5684 PT Best

040-2010455

06-15467643

Maak een afspraak voor een ontwerp advies

Graag tot ziens in onze showroom

Wij ontvangen u graag met Brabantse gastvrijheid onder het genot van een kopje koffie of thee, waarna wij met u uw plannen doornemen. Dit met de professionaliteit die u van het team Sfeerhaarden de Kempen mag verwachten. Stap voor stap nemen wij met u alle facetten door die voor uw situatie belangrijk zijn. Dinsdags werken wij uitsluitend volgens afspraak. Op alle overige dagen bent u van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek. Als u ervan verzekerd wilt zijn dat u bij een bezoek alle tijd en aandacht krijgt, dan is het plannen van een afspraak gewenst. Dit kunt u doen via onderstaand contactformulier of u kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen met Henrie van der Steen. Graag tot ziens.

Onze disciplines