inzet haard hout dik geurts

Houtkachel inzet | Soorten houtkachels

Wanneer de keuze is gevallen op een houtkachel, dan kunt u uit verschillende varianten kiezen. De houtkachel hangend, houtkachel inzet, houtkachel voor buiten of de houtkachel vrijstaand. Naast de verschillende varianten houtkachels hebben alle kachels ook nog verschillende functies zoals straling, convectie, kanalisatie en accumulatie. Wij helpen u graag met de juiste keuze.

Kenmerk van houtkachel inzet

Heeft u geen zin in een grote verbouwing? Dan is de keuze voor een inzet haard vrij snel gemaakt. Op verschillende wijze is een inzethaard of houtkachel inzet vrij snel en eenvoudig te realiseren. Het is wel raadzaam om uw inzetkachel vakkundig te laten installeren. Een inzet houtkachel is verkrijgbaar in verschillende formaten en zelfs kleuren. Kom gerust langs en laat u volledig door ons informeren  over de mogelijkheden voor uw thuissituatie.

inzethaard
inzethaard spartherm

Onderhoud van een houthaard inzet

Welk type haard je ook kiest: door het gebruik van hoogwaardige materialen gaan onze houthaarden een leven lang mee. Een houthaard vraagt regelmatig onderhoud. Maak de haard dan ook regelmatig schoon. Zorg ook voor goed gedroogd hout. Het vochtigheidsgehalte moet tussen de 15% en 18% liggen. De beste houtsoorten om voor je houthaard te gebruiken zijn: eiken-, berken-, elzen-, essen- of beukenhout.

Kiezen van de houtkachel

Wij begrijpen als geen ander dat de keuze voor een houtkachel best een lastige beslissing kan zijn. Immers zoveel mensen zoveel wensen en zoveel mogelijkheden. Laat u gerust informeren en inspireren door Sfeerhaarden De Kempen. In ons Haarden Inspiratie Centrum hebben wij vele opstellingen, veelal brandend, voor u klaarstaan. Wilt u een deskundig advies of bent u benieuwd hoe een ontwerp van uw woonsituatie er met een haard uitziet? Maak dan een afspraak. Wij nemen graag alle tijd voor u om samen tot het mooiste resultaat te komen.

haard
haard valkenswaard

Zonder verbouwing een haard

Heeft u geen zin in een grote verbouwing? Dan is de keuze voor een inzet haard vrij snel gemaakt. Op verschillende wijze is een inzethaard of houtkachel inzet vrij snel en eenvoudig te realiseren. Het is wel raadzaam om uw inzetkachel vakkundig te laten installeren. Een inzet houtkachel is verkrijgbaar in verschillende formaten en zelfs kleuren. Kom gerust langs en laat u volledig door ons informeren over de mogelijkheden voor uw thuissituatie.

haard
Sfeerhaarden de Kempen..

..is al jarenlang toonaangevend leverancier van haarden. Bij ons bent u verzekerd van persoonlijk en vakkundig advies. Samen met u bespreken we alle mogelijke modellen uit onze showroom of ontwerpen we een zelfs een op maat afgestemde haard waar u heerlijk bij weg droomt. Maak gerust geheel vrijblijvend een afspraak met Henrie van der Steen en ervaar wat een haard kan doen voor úw interieur.

Voor uw haard of kachel

Gratis ontwerpadvies

Ontwerpadvies in uw eigen woning!

Schrijf u nu gratis in voor een ontwerpadvies in ons Inspiratie Centrum in Best. Wij helpen u graag met het visualiseren van een haard in uw eigen woning!

logo wit

Haarden Inspiratie Centrum

Sfeerhaarden de Kempen

Waarom ons Haarden Inspiratie Centrum bezoeken?

Onze disciplines