040 - 2010455

Sfeerhaarden de Kempen

Sfeerhaarden de Kempen
Sfeerhaarden de Kempen is al jarenlang toonaangevend leverancier van haarden. Bij ons bent u verzekerd van persoonlijk en vakkundig advies. Samen met u ontwerpen we een haard waar u heerlijk bij weg droomt. Maak eens een afspraak met Henrie van der Steen, mede-eigenaar en oprichter van Sfeerhaarden de Kempen of met zijn compagnon Robert Knoop en ervaar wat een haard kan doen voor uw interieur.


Maatwerk haarden
Uw haard is maatwerk. Bij Sfeerhaarden de Kempen kunt u de vormgeving en het materiaal van uw haard volledig afstemmen op uw interieur. De mogelijkheden zijn eindeloos. Natuursteen, stucwerk, metaal of glas; uw wensen zijn ons uitgangspunt. Merken die u bij Sfeerhaarden de Kempen tegenkomt zijn Helex, Tulp, Stuv, Dru, Dik Geurts, Spartherm, Brunner, Hase, Iron Dog, Pierres d'Henri, en Gijsen Stijlschouwen.

Bijzondere haarden
Het assortiment van Sfeerhaarden De Kempen bestaat voor een groot deel uit hout- en gashaarden in open of gesloten systeem. U kunt bij ons ook terecht voor het hogere segment elektrische haarden. Daarnaast is het ontwerp van exclusieve haarden onze specialiteit. Voor elke ruimte biedt Sfeerhaarden de Kempen een passende haard. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een sfeerhaard voor uw bedrijf! Bent u op zoek naar een haard die uw interieur tot leven brengt? Dan bent u van harte welkom bij Sfeerhaarden De Kempen in Valkenswaard. Sfeerhaarden de Kempen Met passie ontworpen, met liefde vervaardigd en met vakmanschap geïnstalleerd.
  • Sfeerhaarden de Kempen is al jarenlang toonaangevend leverancier van haarden. Bij ons bent u verzekerd van persoonlijk en vakkundig advies. Samen met u ontwerpen we een haard waar u heerlijk bij wegdroomt. Maak eens een afspraak met Henrie van der Steen, mede-eigenaar en oprichter van Sfeerhaarden de Kempen of zijn compagnon Robert Knoop en ervaar wat een haard kan doen voor uw interieur.
  • Uw haard is maatwerk. Bij Sfeerhaarden de Kempen kunt u de vormgeving en het materiaal van uw haard volledig afstemmen op uw interieur. De mogelijkheden zijn eindeloos. Natuursteen, stucwerk, metaal of glas; uw wensen zijn ons uitgangspunt. Merken die u bij Sfeerhaarden de Kempen tegenkomt zijn Bellfires, Barbas, Dru, Dik Geurts, Spartherm, Iron Dog, Hase, Brunner, Tulp en Stuv.
  • Wilt u een aanpassing aan uw woning laten doen, of gaat u een compleet nieuw huis bouwen? Dan heeft u waarschijnlijk behoefte aan 1 aanspreekpunt waar u gemak en jarenlange expertise vindt. Compleet Wonen neemt u alle zorgen uit handen en werkt alleen met lokale en betrouwbare partners. Zo heeft u het voordeel dat u op één adres vertrouwd terecht kunt. Wij zijn partner van Compleet Wonen sinds de oprichting en wij zijn als Sfeerhaarden de Kempen steeds vertegenwoordigd op de diverse shows en beurzen die Compleet Wonen organiseert. Voor al uw vragen rondom bouwen en verbouwen bent u bij iedere Compleet Wonen partner van harte welkom! Meer informatie verkrijgt u op http://www.compleetwonen.nu/