dru haarden
Pierres d’Henri Schouwen, Haarden & Kachels

Pure beleving. Dat is waar Pierres d’Henri voor staat: beleving in optima forma. Met oog voor kwaliteit en functionaliteit. Als leverancier van haarden en kachels gaat het om méér. Ze brengen ook de beleving van ‘buiten’ naar binnen. Met bijvoorbeeld natuursteen schouwen, kachels en haarden van staal en gietijzer. Hout, vuur en warmte.

They bring nature back home.

pierres d henri
Waarom een haard van Pierres d’Henri kopen?

Schouwen & plateaus van natuursteen | Pierres d’Henri

Ieder product vergt een eigen specialisatie. Al sinds de oprichting in 1996 is Pierres d’Henri dé specialist in de fabricage van natuurstenen schouwen en haardplateaus. De collectie wordt kosteloos op maat gemaakt voor de gewenste haard of kachel. Daarnaast is Pierres d’Henri gespecialiseerd maatwerk en verzorgen zij graag uw eigen ontwerpen en unieke modellen in één van de vele kalksteen- en marmersoorten.

Welkom

Warmte, licht en gezelligheid. Sfeerhaarden De Kempen heeft de haard die past bij uw interieur. Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie Pierres d’Henri. Van houtkachel tot gashaard, van modern design tot klassieke schouw. Sfeerhaarden de Kempen biedt u de meest uitgebreide haardencollectie van Valkenswaard en omstreken.

Voor uw haard of kachel

Gratis ontwerpadvies

Ontwerpadvies in uw eigen woning!

Schrijf u nu gratis in voor een ontwerpadvies in ons Inspiratie Centrum in Best. Wij helpen u graag met het visualiseren van een haard in uw eigen woning!

logo wit

Haarden Inspiratie Centrum

Sfeerhaarden de Kempen

Waarom ons Haarden Inspiratie Centrum bezoeken?

Onze disciplines