stuv kantoor
Stuv Haarden

Stûv is gevestigd in Bois-de-Villers in de provincie Namen (België) Ontwerpt en produceert oplossingen voor individuele verwarming op hout en ook op gas. De kachels, haarden, inbouwhaarden en schoorstenen worden met de grootste zorg ontworpen met het oog op een tevredenheid wat energieprestatie, gebruiksplezier en duurzaamheid betreft.

dru haarden
Waarom een Stuv haard kopen?

Stuv Design

Stûv past de benaderingen van Design Thinking toe op al zijn activiteiten. Ook op de benadering van ontwerp en verbetering. Het design volgens Stûv is een technische en functionele oplossing die toegepast wordt op de haarden. Hiermee komt het tegemoet aan de verwachtingen van de gebruiker. De eenvoud van het resultaat wordt dan de garantie voor de duurzaamheid. Een bewust systematisch design.

De architectuur van een haard

De vorm van de producten is onlosmakelijk verbonden met de architectuur waarin ze geïntegreerd worden. Daarom zijn de producten van Stûv zijn niet onderworpen aan de architectuur. Ze respecteren en inspireren haar om nieuwe wegen in te slaan. Dankzij de formele soberheid van de producten kunnen ze dus geïntegreerd worden in elk type interieur.

De kwaliteit van stuv haarden

De kwaliteit van de producten wordt constant gewaarborgd. Permanent doet Stuv onderzoek om de technische prestaties te verbeteren. Ook de tevredenheid van de gebruiker bij het dagelijks gebruik wordt hierbij bijvoorbeeld nauw in de gaten gehouden.
De producten van Stûv worden gemaakt en samengesteld in de fabriek in België en zijn ook onderworpen aan systematische kwaliteitscontroles.
Een Stûv staat altijd garant voor een duurzaam kwaliteitsproduct.

Welkom

Warmte, licht en gezelligheid. Sfeerhaarden De Kempen heeft de haard die past bij uw interieur. Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie van oa Stuv. Van houtkachel tot gashaard, van modern design tot klassieke schouw. Sfeerhaarden de Kempen biedt u de meest uitgebreide haardencollectie van Valkenswaard en omstreken.

Voor uw haard of kachel

Gratis ontwerpadvies

Ontwerpadvies in uw eigen woning!

Schrijf u nu gratis in voor een ontwerpadvies in ons Inspiratie Centrum in Best. Wij helpen u graag met het visualiseren van een haard in uw eigen woning!

logo wit

Haarden Inspiratie Centrum

Sfeerhaarden de Kempen

Waarom ons Haarden Inspiratie Centrum bezoeken?

Onze disciplines