dru haarden
Totem Haarden

Vaak is een  klant op zoek naar een ‘open’ haard, het liefst in een eigentijds jasje? Uniek is dat bij volledige opening van de haard de deur alsmede de scharnieren geheel uit het zicht zijn.Totem biedt een breed gamma liftdeurhaarden zodat u de haard kunt creëren die voldoet aan de wensen van uw klant. De toestellen lenen zich perfect voor een strakke inbouw, in een boezem of plateau of klassiek in een schouw. Fijn om mee te werken!.

totem
Waarom een Totem Haard kopen

Totem liftdeurhaarden: open haard en kachel in één

U bent liefhebber van een knapperend, geurig, rustgevend vuur en daarom op zoek naar die ene sfeervolle open haard. Maar zou u nog steeds kiezen voor uitsluitend een open haard wanneer er een combinatie mogelijk is? Als u in een handomdraai van uw karakteristieke open haard een behaaglijke, hoog rendabele kachel kunt maken, en andersom?

Dit kan met een liftdeurhaard. U schuift de liftdeur naar wens eenvoudig omhoog of omlaag. Is de liftdeur dicht, dan brandt uw haard als milieuvriendelijke kachel met alle voordelen van dien: hoog rendement, minder houtverbruik en minder uitstoot door naverbranding. Dankzij raambeluchting blijft het glas van de liftdeur schoon en houdt u optimaal zicht op het vuur. Met gesloten liftdeur is uw haard ook veilig; geen wegspattende vonken. Praktisch als u even weg moet of wilt gaan slapen.

Onzichtbare liftdeur

Uniek aan de Totem liftdeurhaarden is dat de glazen liftdeur met zijn omlijsting geheel uit het zicht verdwijnt, wanneer de liftdeurhaard functioneert als open haard. Voor elke ruimte en elke smaak heeft Totem een passende haard: van nostalgisch tot hypermodern. Wilt u één of meer zichtzijden, vlak of bol glas, een haard tegen een strakke wand, in een hoek of aan het plafond, een doorkijkhaard of één die geschikt is voor inbouw in een natuurstenen schouw? De modellen en mogelijkheden zijn eindeloos. Vanwege dit ongekend ruime assortiment, de hoogwaardige kwaliteit en de betrouwbaarheid is Totem ook erg geliefd bij architecten. Diverse haarden lenen zich voor bijzondere en gewaagde projecten.

Op zoek naar de ultieme sfeer op uw favoriete plek. Wij adviseren graag. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende inspiratie afspraak.

Welkom

Warmte, licht en gezelligheid. Sfeerhaarden De Kempen heeft de haard die past bij uw interieur. Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie. Van houtkachel tot gashaard, van modern design tot klassieke schouw. Sfeerhaarden de Kempen biedt u de meest uitgebreide haardencollectie van Valkenswaard en omstreken.

Voor uw haard of kachel

Gratis ontwerpadvies

Ontwerpadvies in uw eigen woning!

Schrijf u nu gratis in voor een ontwerpadvies in ons Inspiratie Centrum in Best. Wij helpen u graag met het visualiseren van een haard in uw eigen woning!

logo wit

Haarden Inspiratie Centrum

Sfeerhaarden de Kempen

Waarom ons Haarden Inspiratie Centrum bezoeken?

Onze disciplines